Boat tours barcelona sailing

Zeilen in Barcelona

zonsondergang met BarcelonaSail

Zeilen in Barcelona is te gek.  Neem een duik in het warme water, geniet van de rust en adembenemende uitzicht op de skyline van Barcelona.

Op zoek naar een boot om te huren in Barcelona? Cruise rond in een van onze luxe zeilboten en neem een ​​duik in de Middellandse Zee?

Neem je familie, vrienden en collega’s mee op een van onze zeil tochten, we spreken Nederlands.

Book Now

Samen genieten van een zon ondergang op zee.  Neem de Barcelona sunset tour.

Onze prive zeilen tochten, bedrijfszeilen, en teambuilding events in Barcelona hebben de hoogste beoordeling op TripAdvisor!  Gegarandeerd succes met 100% 5 sterren beoordelingen in de laatse 3 jaar.  

Zeilen in Barcelona met BarcelonaSail is een van de beste dingen om te doen in Barcelona. Boek een privé-zeiltocht en geniet net als meer dan 3000 tevreden klanten.

Zeilen in Barcelona met je vrienden is super!

Wil iets speciaals doen, wellicht je partner ten huwlijk vragen? Wij organiseren de bloemen voor de huwelijks-aanzoek-boottocht in Barcelona.
Je kapitein regelt de bloemen en de taart mee naar Port Olimpic, je hoeft nergens aan te denken. Wij zorgen ervoor dat alles klaar is. Speciale hapjes worden vers geleverd uit Teresa’s keuken, een van Barcelona’s beste restaurants, 10 minuten voor vertrek van de zeiltocht. Uw kapitein zet de drankjes koud en zorgt ervoor dat de juiste drankjes beschikbaar zijn voor consumptie.

Book Now

Verras je vrouw/man vraag je partner ten huwlijk tijdens een zeil tocht in Barcelona.

Wist je dat BarcelonaSail al meer dan 40 huwelijksaanzoek aan boord heeft gehad? Met een 100% positieve respons kunnen we zeggen dat het huwelijksaanzoek in onze zeilboot gegarandeerd “ja” is.

Een speciale taart voor huwelijksaanzoek.
Veel geluk in je toekomst samen.

BarcelonaSail organiseert groepsrondvaarten en zeil evenementen op een mooie schoener. De zeilboot bevindt zich in de oude haven, port Vell, in het centrum van Barcelona. De schoener is het uitstekende zeiljacht voor groepsrondvaarten en zakelijke zeilevenementen met maximaal 70 personen. Een uitstekende dagactiviteit voor het uitnodigen van gasten, collega’s en zakelijke relaties, of het organiseren van zakelijke evenementen aan de kustlijn van Barcelona.

Groeps zeiltochten in barcelona in een oude Schoener.

Deze schoener is een elegant, ruim en luxueus jacht. Een comfortabele en zeewaardige zeilboot. Het achterdek is de perfecte plek om buiten te dineren tijden het zeilen voor de Barcelona kust. De in traditionele stijl opgetrokken en in kersenhout vervaardigde salon is absoluut voortreffelijk.

De grote master suite op het hoofddek heeft een aparte kleedkamer / kantoor. Een projectorsysteem voor bedrijfspresentaties en is klaar voor gebruik. Het ideale jacht voor zakelijke events, vrienden- en familie feesten.

Book Now

Ruime gelegeheid voor eten drinken, en teambuilding events.

We zeilen het hele jaar door dus bel gerust, Isgar +34 608 611 079. Tot snel aan boord.

Er is zo veel te doen in Barcelona, kijk op onze webpagina wat onze 10 beste dag activiteiten in Barcelona zijn om inspiratie op te doen.

Book Now

About Sailing Barcelona

Sailing enthusiast living in Barcelona, who developed a new way of enjoying the Barcelona sea side via active sailing. Using BarcelonaSail.com as the main site to attract people.